• Nieuw
RGB LED-controller 2.4G Touch Screen RF-afstandsbediening -
  • RGB LED-controller 2.4G Touch Screen RF-afstandsbediening -

RGB LED-controller 2.4G Touch Screen RF-afstandsbediening

€ 29,50
Inclusief belasting

Dit item is een high-performance RGB led touch afstandsbediening, de goedkeuring van de meest geavanceerde PMW-controle-technologie, het beheersen van alle RGB-geleide producten met vijf lijnen en drie circuits (gemeenschappelijke anode), het bezit van 640 duizend kleuren en 20 traumatically veranderende modi te kiezen.

Aantal

Specificatie:

2.4G RF Afstandsbediening

Voeding: 2pcs * AAA batterij

Materiaal: ABS

Grootte: 110*52*20mm

 

RGB LED-controller

Werken spanning: DC12-24V

Controlemanier: RGB vier kanalen

Maximum lading per kanaal: 6A

Outputverbinding: gemeenschappelijke anode

Controleafstand: 30 meters

Programma's: 20 soorten

Grootte: 85*45*23mm

 

Eigenschap:

Dit item is een high-performance RGB led touch afstandsbediening, de goedkeuring van de meest geavanceerde PMW-controle-technologie, het beheersen van alle RGB-geleide producten met vijf lijnen en drie circuits (gemeenschappelijke anode), het bezit van 640 duizend kleuren en 20 traumatically veranderende modi te kiezen.

Ook heeft het de geheugenfunctie (dat wil zeggen, de vorige instellingen zullen worden hervat wanneer de stroom weer aangaat). Het wordt wijd gebruikt in geleid RGB strooklicht, geleide module enzovoort.

Met de technologie van de 2.4G hoge frequentie draadloze afstandsbediening, het heeft de kenmerken van een laag energieverbruik, lange afstand transmissie, en een sterke anti-interferentie vermogen, hoge snelheid telecommunicatie, enz.

De afstandsbediening ziet er modieus en elegant uit, met eenvoudige en praktische functies voor het veranderen van de kleur en het dimmen van de helderheid, het capacitieve touchscreen ontwerp maakt de afstandsbediening gemakkelijk te gebruiken.

Het modulaire ontwerp en de gemakkelijk geschroefde terminals maken de controller gemakkelijk om met allerlei geleide lichte producten aan te passen.

 

Aandacht:

1. 1. Controleer of de ingangsspanning van de constante spanning voeding in overeenstemming is met de controller, en controleer de aansluiting van zowel de kathode en anode, anders zal de controller worden gebroken.

2. 2. Sluit geen draden aan als de stroom is ingeschakeld. Gelieve te schakelen opnieuw slechts wanneer het in juiste verbinding en geen kortsluiting is.

3. Gelieve te houden uw vinger van de aanrakingsring wanneer het installeren van de batterijen, om zijn gevoeligheid te verbeteren, en de afstandsbediening (3 seconden later) te gebruiken nadat de batterijen worden geïnstalleerd. Installeer de batterijen opnieuw als de aanraakring een lage gevoeligheid heeft.

4. 4. Gebruik de controller niet in een omgeving met een groot bereik, metaal of een sterke elektromagnetische golf, anders zal de afstand ernstig worden beïnvloed.

                   

Toepassing:

1. 1. Het inputvoltage van dit controlemechanisme zou moeten zijn volgt de specificaties, ander hoog voltage zou hoogstwaarschijnlijk het vernietigen

2. 2. De 4 draden die uit het controlemechanisme komen kunnen niet verkeerd met elkaar worden verbonden of de kortsluiting zou kunnen voorkomen

3. 3. Sluit de draden van de controller en LED fittingen aan volgens de instructies

4. 4. Verwijder het etiket op de controller niet, anders kan er informatie over het display verloren gaan.

5. 5. De standaard garantie is een jaar Ons bedrijf zal niet verantwoordelijk voor eventuele schade van de controller als gevolg van een verkeerde bediening.

 

Pakket Inbegrepen:

1 * LED RGB-controller

1*2.4G rf-afstandsbediening (batterijen niet inbegrepen)

7 andere producten in dezelfde categorie: